Ontdek de Kracht in Jezelf

Driedaagse workshop

8/9/10 maart

Inschrijven

Wil je jezelf -in de kern- beter leren kennen?

Blijven oude patronen en gedachten je in de weg zitten?

Ben je benieuwd naar jouw potentieel?

In deze workshop ga je drie dagen samen met een kleine groep “reisgenoten” meer helderheid krijgen over wat er diep in jou verscholen zit. Nieuwe inzichten en ervaringen kunnen ervoor zorgen dat je

1) beter begrijpt hoe het komt dat je in rondjes blijft lopen en

2) ontdekt hoe je in een nieuwe richting kan stappen en je eigen unieke pad kunt ontdekken.

Je eigen kracht en je potentieel terug vinden

Als je constateert dat je jezelf en je eigen kracht onderweg ergens bent verloren, kan je maar beter op pad gaan om jezelf terug te vinden. Jezelf beter leren kennen is aan de ene kant frustrerend (Waarom doe ik toch altijd weer zo?) en aan de andere kant ook inspirerend (Wow! Ik wist totaal niet dat dit in mij zat!). Alle inzichten en ervaringen over 1) je automatische piloot (aangeleerde waarden en overtuigingen) en 2) je eigen essentie (eigen kernwaarden) helpen je om stap-voor-stap nieuwe paden te bewandelen en al gaandeweg te ontdekken wat voor jou op dit moment wel of niet (meer) werkt.

mezelf beter kennen, is me mezelf beter richting kunnen geven
Reconstructive

Reconstructive is een nieuwe, krachtige methode die je bewustwordingsproces een stevige boost geeft. Het is interactief schaduwwerk, emotioneel lichaamswerk zonder woorden en dynamisch ademwerk tegelijk. Het helpt je om je stapsgewijs te bevrijden uit oude patronen die niet meer dienend zijn. Het werkt zowel op individueel, relationeel als professioneel niveau. Het is interactief werk, een laboratorium waarin je je lichaam en je manieren van reageren op een unieke, intense manier ervaart. Deze ervaringen ondersteunen je eigenwaarde, vertrouwen, emotionele intelligentie en vermogen tot zelfsturing. Lees op deze pagina meer over de methode.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die op zoek is naar antwoorden om nieuwe bewegingen te kunnen maken in het dagelijks leven.

Job Hulshoff

Job is de begeleider van deze workshop. Hij is psychotherapeut, relatietherapeut & werkgerelateerde coach en heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van mensen. Job is mede-stichter van LABS by Reconstructive, hij maakt onderdeel uit van de groepspraktijk Eigenkleur en werkt ook vanuit zijn eigen bedrijf Job Hulshoff Coaching.

Praktisch

Deze 3-daagse workshop gaat door in Centrum Het Midden in Westmalle.

Inschrijven
Prijs:
€ 395,00 (incl. btw) - In dit bedrag zijn werkmateriaal, de maaltijden en alle coffee-breaks voorzien.
Uren:
vrijdag: van 14:00 tot 20:00 - zaterdag: van 10:00 tot 18:00 - zondag: van 10:00 tot 16:00
Voor:

Deze workshop is geschikt voor iedereen die op zoek is naar antwoorden om nieuwe bewegingen te kunnen maken in het dagelijks leven.

Waar:

Facilitator

 Job Hulshoff

Job Hulshoff

Facilitator

Meer info

Inschrijven

Eens je je inschrijving bevestigd hebt, sturen we je de informatie om de betaling uit te voeren.
Bedankt! We hebben je inschrijving ontvangen.
We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oei, er was een probleem om je formulier te versturen. Stuur ons een mailtje en we komen snel bij je terug.
Terug naar het overzicht