Versterk je innerlijke kracht

Driedaagse workshop voor vrouwen

19/20/21 april

Inschrijven

Wat kan je verwachten

Een innovatieve methode voor zelfkennis en groei in een groepsdynamiek

In onze vroege kindertijd, tussen 0 en 6 jaar, leren we hoe de wereld in elkaar zit door te observeren, door wat we ervaren, door wat we meemaken. Als meisje leren we braaf, schattig, mooi, beleefd, lief … te zijn. Dat zijn de manieren waarop we aandacht kregen van onze ouders, van familie en vrienden, van de buitenwereld. We zijn dan heel erg gefocused op de ander om te krijgen wat ik denk nodig te hebben (liefde, erkenning, aandacht)

In ons volwassen leven lopen we daar net tegenaan, tegen dat naar buiten gekeerd zijn. Want ik denk door zorg en aandacht en veel geven, vaak nog van de ander te krijgen wat ik wil. En niets is minder waar …

We krijgen het gevoel dat we tekort schieten. Niet alleen op het werk of thuis, maar ook naar jezelf. Je wilt het zo goed mogelijk doen voor de ander, maar net daardoor missen we de focus op onszelf. Frustratie, uitputting, woede, eenzaamheid zijn hiervan het gevolg.

Deze programmering zit diep geworteld in ons systeem, in onze cellen.

Door in beweging te komen en je bewustzijn te ontwikkelen over hoe je de dingen doet, leer je ervaren dat de beangstigende gedachte voor pijn of afwijzing enkel onze perceptie voedt.

We zullen het hebben over

  • Maskers/overlevingsmechanismen
  • Perceptie
  • Innerlijk kind
  • Slachtofferschap/daderschap
  • Heksen en andere archetypes van de vrouw
  • Moederschap
  • Opoffering
  • Afhankelijkheid
  • Man/vrouw

De beste bodem om het hierover te hebben is in samenzijn met andere vrouwen. In plaats van in concurrentie te gaan met elkaar, kunnen we net heel veel van elkaar leren. Er is geen betere manier om meer te ontdekken welke krachten we binnenin houden, dan onder vrouwen.

Voel je je aangesproken als vrouw?

Wees welkom!

Wat is Reconstructive?

Reconstructive is een nieuwe, krachtige methode die je bewustwordingsproces een stevige boost geeft. Het is interactief schaduwwerk, emotioneel lichaamswerk zonder woorden en dynamisch ademwerk tegelijk. Het helpt je om je stapsgewijs te bevrijden uit oude patronen die niet meer dienend zijn. Het werkt zowel op individueel, relationeel als professioneel niveau. Het is interactief werk, een laboratorium waarin je je lichaam en je manieren van reageren op een unieke, intense manier ervaart. Deze ervaringen ondersteunen je eigenwaarde, vertrouwen, emotionele intelligentie en vermogen tot zelfsturing. Lees op deze pagina meer over de methode.

Deze workshop is geschikt voor elke vrouw die op zoek is naar antwoorden om nieuwe bewegingen te kunnen maken in het dagelijks leven.

Praktisch

Deze workshop wordt op vrijdag 19, zaterdag 20 & zondag 21 april 2024 gegeven in Praktijk Barn, op wandelsafstand van Station Opwijk en de bushalte. De werktaal is Nederlands.

Inschrijven
Prijs:
395 euro (btw niet van toepassing) - in dit bedrag zijn coffee-breaks en lichte maaltijden (soep, quiches, ...) voorzien op de 3 dagen.
Uren:
Vrijdag van 14u tot 20u - zaterdag van 10 tot 18u - zondag van 10 tot 16u
Voor:

Elke vrouw die zich aangesproken voelt en bereid is iets nieuws te leren is welkom.
Er is geen voorkennis of ervaring nodig.

Waar:

Facilitator

Sonia Maes

Sonia Maes

Facilitator

Meer info

Inschrijven

Eens je je inschrijving bevestigd hebt, sturen we je de informatie om de betaling uit te voeren.
Bedankt! We hebben je inschrijving ontvangen.
We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oei, er was een probleem om je formulier te versturen. Stuur ons een mailtje en we komen snel bij je terug.
Terug naar het overzicht