Gender-specifieke aanpak

© unsplash

Natuurlijke kracht ontwikkelen als man of als vrouw, wat de definitie "man" of "vrouw" voor jou ook inhoudt, is een mooie uitdaging. Een zoektocht of en hoe een mannen-tribe of een vrouwen-tribe voedend kan zijn voor jou. Daarom bieden wij onze methode niet alleen aan in gemengde groepen maar ook in gender-specifieke groepen: driedaagse workshops of retraites specifiek voor mannen of voor vrouwen. Deelname binnen een gender-specifieke groep brengt andere aspecten van je proces op de voorgrond. Het biedt nieuwe kansen om je fundament als man of als vrouw te verstevigen en opnieuw meer contact te maken met hun oorspronkelijke, natuurlijke kracht.

Ook bieden wij gecertifieerde level 1-opleidingstrajecten aan waar bewustzijn over de dynamieken tussen mannen en vrouwen op de voorgrond staan. Zelf-ontwikkeling en relatie-ontwikkeling gaan nu eenmaal hand in hand. Raadpleeg hier de kalender.

In de podcast  Liefde tussen Hemel en Hel, spreken Bart De Coninck, Livia De Vos, Job Hulshoff en Sonia Maes over dynamieken in liefdesrelaties en over het specifieke proces van mannen en van vrouwen..