Terug naar de oorsprong

Zomer-driedaagse onderweg naar een vergeten oer-kracht

11/12/13 augustus

Inschrijven
Zomer-driedaagse 'Terug naar de oorsprong'

Wat kan je verwachten

Midden in de zomer zijn deze drie dagen voor jou. Drie dagen om een laagje dieper in jezelf te zakken waar nieuwe stukken wachten om zichtbaar te worden.

Willen we niet allemaal zelfbewuster en volwassener onze plek innemen als partner, als ouder, als zoon of dochter van, als werknemer, als ondernemer,...?

Onbewuste herinneringen - vaak benoemd als 'de rugzak' - bepalen je denken en voelen meer dan je misschien vermoedt. Ze maken dat je je soms inhoudt of terugtrekt in plaats van duidelijk te zijn. Of dat je je onrustig of futloos voelt in plaats van gericht in beweging te komen. Ze maken dat je soms hard gaat zwoegen in plaats van je plek in te nemen. Of dat je je verdwaald of zielloos voelt in plaats van aanwezig.

In deze driedaagse worden verschillende methodieken aangeboden. De belangrijkste is Reconstructive.

Wat is Reconstructive?

In Reconstructive ervaren we ons lichaam op een volstrekt unieke manier. We gaan de oorsprong van onbewuste herinneringen beleven en in beweging brengen. We gebruiken hiervoor ons lichaam, niet ons verstand. Hierdoor geven we de start voor een uniek verwerkingsproces, dat de basis vormt voor de groei van zelfbewustzijn en vertrouwen.

Reconstructive is een laboratorium waarin je de onderstroom in jezelf - dat wat nog onbewust in je aanwezig is - kan verkennen. Het is groepswerk dat je in staat stelt jezelf dieper te begrijpen en eigenwaarde te ontwikkelen op vlak van:

  • Hechting-stijlen: bindingsangst en verlatingsangst
  • Verantwoordelijkheid en afhankelijkheid in relatie en op professioneel vlak
  • Ouderschap
  • De beleving van je emoties

Een groep is een uiterst geschikte plek om te exploreren. Het doet deugd om stukjes van jezelf te herkennen in anderen. Het gezamenlijke kan dan energie en moed geven.

Investeren in jezelf brengt een krachtige innerlijke beweging op gang. Een signaal dat je niet meer bereid bent om het leven te leiden dat anderen voor je hebben bedacht maar wilt uitzoeken en creëren van wat voor jou de essentie is.

Voel je je aangesproken, wees welkom!

Praktisch

Deze driedaagse gaat door in Centrum Het Midden in Malle, BE

Inschrijven
Prijs:
€ 395,00 (incl. btw) -In dit bedrag zijn 1 broodjesmaaltijd op vrijdag en 2 lunches voorzien op zaterdag en zondag, alsook alle coffee-breaks
Uren:
14.00 tot 20.00 op vrijdag, 10.00 tot 18.00 op zaterdag, 10.00 tot 16.00 op zondag
Voor:

Om aan deze driedaagse te kunnen deelnemen is geen voorkennis of ervaring nodig. De rugzak die we ieder als mens meedragen, is uniek en niet vergelijkbaar. Iedereen is dus welkom, of je nu al een traject aan inzichten en bewustzijn achter de rug heeft, of voor het eerst kennis komt maken. De methode maakt dat ieder gepaste stappen kan zetten.

Waar:

Facilitator

Bart De Coninck

Bart De Coninck

Facilitator/Opleider

Meer info

Inschrijven

Eens je je inschrijving bevestigd hebt, sturen we je de informatie om de betaling uit te voeren.
Bedankt! We hebben je inschrijving ontvangen.
We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oei, er was een probleem om je formulier te versturen. Stuur ons een mailtje en we komen snel bij je terug.
Terug naar het overzicht